Bel voor meer informatie:

074 29 18 84 8 of 06 226 120 77

Service

Heeft uw auto een periodieke onderhoudsbeurt of een reparatie nodig? Voordat we aan de reparatie van uw auto beginnen, maken we duidelijke afspraken met u. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Blijkt een extra reparatie voor uw auto toch noodzakelijk? Dan nemen wij eerst contact met u op over de eventuele (onvoorziene) kosten. Wij zien u graag als tevreden klant met een auto die soepel rijdt.

 

Door jarenlange ervaring te combineren met moderne apparatuur is uw auto bij onze automonteurs altijd in goede handen. Als universeel BOVAG-dealer staat Autobedrijf Roelink garant voor goed uitgevoerde reparaties waarvoor u nooit teveel betaalt.

Grote en kleine onderhoudsbeurten

APK-keuringen

Airco-service


Schadeherstel

Alarminstallaties

Inbouwnavigatie en handfreesets


Autodiagnose

Storing

De autotechnologie ontwikkelt zich snel. Motormanagementsystemen, ABS/ESP/BAS, cruise control en automatische versnellingsbakken worden tegenwoordig elektronisch aangestuurd. Deze systemen zijn prachtig en zorgen voor meer comfort. Ze vereisen echter wel een correcte en zeer nauwkeurige diagnose bij storingen. 

Unieke applicatie

Wilt u dat deze diagnose op een betrouwbare en nauwkeurige manier wordt gesteld? Kom dan langs bij de werkplaats van ons autobedrijf in Hengelo. Wij werken samen met Autodiagnos uit Engeland. Dit bedrijf levert ons een unieke applicatie om snel en betrouwbaar diagnoses te kunnen stellen van storingen bij alle automerken. Zo weet u zeker dat het probleem juist wordt verholpen.